Dvacítku máme za sebou!

A myslíme, že jsme to i po 20. zvládli. Ač to zprvu nevypadalo, nakonec i počasí nám přálo. Díky všem truckerům za účast a firmám, že jejich účast podpořili. Dále pak partnerům, kteří věnovali ceny do soutěžních kategorií, kterých nebylo málo.  Díky i všem ostatním návštěvníkům, bez jejichž účasti by příjemná a rodinná atmosféra nebyla úplná. Díky i celému týmu pořadatelů, kteří pro vás tento svátek řidičů na Lužnici připravili. Takže ještě jednou díky a za rok na viděnou?

Poděkování a ohlédnutí za dvaceti ročníky

Kdo s námi vytrval v sobotu až do půlnoci ví, že proběhlo půlnoční poděkování „otce“ Truck show na Lužnici Zdenka Radosty, které vám zde předkládáme.

Tenkrát v tom roce 1999 jsme si s pár kamarády řekli: „Pojďme, uděláme si malej sraz. Víš, jako v tom filmu Fontána pro Zuzanu. Budeme stát okolo sudu s ohněm.“ No, a my jsme tu stáli dokola a svítili. Akorát tam uprostřed stál starý veterán, chudák Barkas, a na něm striptérka. No, a tak to vlastně všechno začalo.

Pak léta běžela, pálili jsme tu auta, jezdili s trialovým Ivecem řekou, užívali si dobrý muziky a mnoho dalšího. Každý rok stejná parta správných lidí. Občas nám i pršelo, traktorem jsme se tahali na pole i z pole. Byla to spousta legrace, ale všichni spolu jednou ročně na Lužnici. Léta běžela dál, někteří z vás přestali jezdit, ale vždycky přišli noví, mladí truckeři a my jsme získali nové kamarády a přátele.

Když nám bylo 10 let tak jsme si řekli, že už to stačí. Dotáhneme tu desítku a končíme. To se nepovedlo, kapely pořád hrají, auta troubí a my jsme se tu sešli už po dvacáté! Je to síla, ale je to tak. Jsme přesvědčeni o tom, že Truck show Lužnice je jiný sraz než ostatní v republice nebo v okolních státech. My jsme taková rozrůstající se rodina, která slaví každoročně svůj svátek řidičů zde na Lužnici. I pořadatelé se za ta léta měnili, někteří však vydrželi všech 20 ročníků. Jiní se přidali a dělají všechno pro to, aby se vám u nás líbilo. Za to patří všem těmto holkám a klukům velký obdiv a dík.

Dík patří i sponzorům a partnerům. Hlavně těm, co s námi drží tolik let a pomáhají nám zde svou přítomností, ale i osvětou, k níž patří výchova nových mladých truckerů, kteří právě zde mají tu nejlepší příležitost se podívat, co to je práce šoféra. Nesmíme zapomenout na prodejce kamionů. Děkujeme DAFE, MANE i tobě SKANČO a i všem, kteří jste zde prezentovali svoje značky.

Rád bych zdůraznil, že tato akce už není pouze o prodeji, jako kdysi na prvních ročnících. Přítomnost prodejců kamionů je poděkováním Vám šoférům, kteří jste věrní své značce.  Takže všem výše jmenovaným ještě jednou dík. Díky Vám, kteří jste tu byli právě dnes s námi.